hela teamet städar. En damsugare och en som torkar av golv

Vi på Städhjälp Göteborg är mycket stolta då vi kan säga att vi kan stå till tjänst och hjälpa dig med de vad vi brukar säga är de renaste tjänsterna i stan. Vi älskar och tycker att det är mycket viktigt att man har ett rent hem. Både för din hälsa men också för din familj och dina anställdas skull. Har man ett rent hem mår alla famlijemedlemmar bra men också så har alla förutsättningar för att vara friska.

Har du ett rent kontor sätter du upp ditt team för framgång då de kan prestera bättre och vara friskare när de nu kan spendera 8 timmar eller mer om dagen i en hälsosam och ren miljö. Vi anser det vara viktigt att viktigt att man anlitar en städfirma som man kan ha bra kontakt med men även att man känner att de tjänster som erbjuds är av den höga  kvalitet som man efterfrågar.

De tjänster som vi erbjuder är utformade efter den feedback vi samlat in från våra kunder genom tiderna. Därför kan vi idag kan säga att vi erbjuder de tjänster på de sätt som är mest attraktiva och framgångsrika för de som söker städ och rengöringstjänster idag.

Just nu är vi glada att kunna erbjuda dig följande tjänster:

Städhjälp Göteborg:

  • Hemstädning
  • Storstäd och djuprengöring
  • Fönsterputs
  • Företagsstädning
  • Visningsstädning

Hemstädning

Vi erbjuder kompletta och end to end städtjänster för privatpersoner, villor, lägenheter och småföretag inkl. kommersiella utrymmen.

Storstädning och djuprengöring

Vi erbjuder dessutom storstädning och dessa är helhetstjänster som tar dig från smutsigt till fullstängt rent inom den tidsram du behöver

Fönsterputs

Vi hjälper dig pusta fönstren ordentligt så att ni får in ordentligt med solljus och kan prestera som ni skall. Är det så att du behöver hjälp med fönsteputsen hemma så kan vi givetvis hjälpa dig även där. 

Företagsstädning

Vi tar också hand om städningen på ditt företag. Vi är flexibla, oavsett om du behöver flytta eller ett städavtal så skall vi kunna stå till din hjälp och se till att du får ett rent kontor och rena lokaler. Kontakta oss idag för mer information!

Visningsstädning

Vi har även professionella experter på visningsstäd för så att du kan presentera din lägenhet, villa eller lokal som om den vore helt ny! Snabbt och enkelt, kontakta oss idag så hjälper vi dig visa din lägenhet i sitt bästa skick!

Saknar du något eller vill du ha en egen skräddarsydd lösning, kontakta oss idag så hjälper vi dig!